Georgiana Corcaci | Consilier dezvoltare personală
50618
page,page-id-50618,page-template-default,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 
Consilier

Drumul către tine însuți este pavat cu intenția schimbării și a evoluției! În acest parcurs, eu sunt o călauză care te poate ajuta să șlefuiesti fațetele întregului care ești, să-ți găsești calea, descoperind astfel forța din tine. Te pot îndruma să alegi TU cea mai potrivită atitudine cu care vrei să întâmpini realitatea exterioară. Problema ta reală nu sunt oamenii și situațiile din viața ta, ci atitudinea ta față de oameni și situații. Lumea noastră internă e conectată cu lumea noastră externă și viața de zi cu zi, depinde de casa pe care o construim din gânduri, emoții, stări, convingeri și atitudini.

 

De-a lungul anilor, am lucrat cu foarte multi oameni, adolescenți, tineri sau mai puțin tineri, care au înțeles că au nevoie de o schimbare în viața lor, iar evoluția lor ulterioară mi-a confirmat utilitatea metodei pe care am rafinat-o în timp. Rolul meu, de consilier în dezvoltare personală, este să-ți arăt cum să înveți de la tine însuți, cum să-ți fii ție însuți discipol, cum să te cunoști pe tine. Să știi cine ești, ce vrei să faci și unde vrei să ajungi.