Georgiana Corcaci | Workshop
50669
page,page-id-50669,page-template-default,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 
workshop

TEME DE LUCRU

Geometria iubirii

De ce Ea, de ce El?  Cum să-ți găsești partenerul  înțelegându-ți tipul de personalitate? Suntem un cocktail de hormoni. Peste acesta se depun achizițiile datorate educației și culturii în care creștem, experiențele de viață, căutările personale, setul de valori adoptate, atâtea și atâtea variabile care compun universul unic al fiecarui individ. Rămâne însă definitorie pentru personalitatea unui om acea „compoziție chimică“ înnăscută, proprie fiecăruia în parte. Ce anume influențează alegerea unui anumit partener de viață și de ce unele relații pur și simplu nu funcționează?

Vă invit să aflati răspunsul la această întrebare prin intermediul acestui workshop, să depănăm împreună povești despre iubire, să descoperim ludic și creativ, de ce este Ea, de ce este El, să înțelegem ce ne diferențiază și ce ne apropie, argumentănd răspunsurile cu mintea, explorând ştiinţific cu sufletul, lăsându-ne sinele să zboare sferic pe  geometria iubirii.

Consultant în carieră

Consultantul în carieră propune: analiza personalizată a parcursului profesional, analiza personalizată a CV-ului și scrisorii de intenție / motivație, dezvoltarea carierei proprii, abordarea cu succes a unui interviu, consultanță în recrutare și selectie de personal, evaluare psihologică, analiza SWOT individuală, îmbunătățirea performanțelor profesionale.

Din punct de vedere profesional, este de dorit să exprimi prin imaginea ta ordinea pe care profesia, job-ul o cere. Un consultant în carieră propune definirea sau redefinirea brand-ului personal și utilizarea acestuia cu succes pentru a găsi cel mai potrivit loc de muncă. Pentru a crea imaginea profesională potrivită a unei persoane, un consultant în carieră analizează personalitatea, activitatea profesională și ia în calcul ceea ce își dorește aceasta pe plan profesional.

 Stil și bune maniere

Motto: Am învăţat că ţi-e de folos

farmecul personal circa 15 minute.

După accea, însă, ar fi bine să ştii ceva. (Octavian Paler)

Bunele maniere se învață! Oricât de “manierați” am vrea să trecem, oricât de mulți “ani de acasă” avem, te poți afla în situația în care să nu știi să te comporți într-o situație sau alta. Pentru a înțelege și cunoaște care sunt regulile de etichetă și manierele potrivite diverselor situații, pentru a înțelege care este comportamentul adecvat evenimentelor la care participați, cursurile și atelierele de stil și bune maniere vă ajută să vă faceți remarcat cu succes.

Pentru aceasta, vă propun următoarele ateliere de lucru:

  • Stil și etichetă în afaceri
  • Bunele maniere – ghid practic
  • Arta de a fi elegant: cum să ai clasă, cum să fii rafinat?
  • Arta conversației. Tehnici de comunicare eficientă
  • Comportamentul non verbal: oamenii percep mai întâi ceea ce văd!

Branding personal

Îmbunătăţirea vieţii profesionale, cât şi a celei personale reprezintă scopul final pe care îl urmăreşte un consultant de imagine la clienţii săi. Consultantul de imagine apreciază care sunt punctele forte şi obiectivele clientului, ghidează, consiliază şi modelează pentru a obţine o imagine personală care transmite încredere, profesionalism şi, de ce nu, succes, ajutând în consecință la consolidarea încrederii în sine. Oamenii percep în primul rând ceea ce vad. Dar, imaginea fără conținut este nulă.

Consultantul de imagine se ocupă de îmbunătățirea stilului vestimentar, a aspectului fizic, a dicției,  de felul în care te prezenți în public, de stilul de comunicare, ajutând astfel la dezvoltarea brandului personal. Pentru a crea imaginea potrivită a unei persoane, un consultant de imagine îi analizează morfologia, personalitatea, activitatea în general și ia în calcul ceea ce clientul său își doreste pe plan personal si profesional. Apoi, impreună, stabilesc modificările necesare pentru imaginea vizată. Important este ca imaginea creată să corespundă cu personalitatea persoanei, iar rezultatul final să nu fie doar o mască, deoarece efectul poate fi invers celui dorit.

ORGANIZARE

Obiective propuse

Prin intermediul acestor workshop-uri vă propun accesul la informaîie într-o manieră interactivă, ludică, având experiența necesară  pentru a vă motiva și pentru a dezvolta potențialul din voi. Este o cale pentru cei care sunt dispuşi să schimbe ceva în viața lor şi care înţeleg importanţa imaginii individuale și profesionale, precum şi efectul acesteia, atât asupra propriei persoane, cât şi asupra celor din jur.

Modul de desfășurare

Atelierele și cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxată, care face posibilă asimilarea cu plăcere, fără restricții, examene sau catedră. Vă propun o alternativă, un antrenament de dezvoltare personală bazat pe un dialog deschis între trainer și cursant, care pune accent deosebit pe însușirea practică a cunoștințelor.

Cine poate participa?

Toate persoanele care doresc o schimbare în viața profesională și personală, care doresc o imagine frumoasă și armonioasă, care doresc o armonizare între exterior și interior.