Georgiana Corcaci | Dezvoltare personala
51030
page,page-id-51030,page-template-default,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 
dezvoltare personala
                    Descoperă forța din tine!
           Atenția energizează! Intenția organizează! Universul creează!

Cum?   Oferindu-ți sprijin, suport și consilere!
Când?  Cel mai bun moment este  ACUM!
De ce?  Pentru că ai nevoie de schimbare!
De ce eu?  Pentru că te pot ajuta să descoperi multitudinea fațetelor diamantate ale Eu-lui tău!

 

Modalitatea prin care înfăptuim acest lucru ține doar de alegerea noastră. Da, poți să alegi  atitudinea cu care vrei să întâmpini realitatea exterioară. Problema reală nu sunt oamenii și situațiile din viața ta, ci atitudinea ta față de oameni și situații. Eul este o realitate care se construiește în mintea fiecăruia dintre noi. Lumea internă e conectată cu lumea ta externă. Viața de zi cu zi depinde de ce fel de casă îți construiești din gânduri, emoții, stări, convingeri și atitudini.

Imediat ce conștientizezi că tot ceea ce este în jurul tău, ceea ce numești viață, a fost creat de oameni care nu sunt neaparat mai inteligenți decât tine, TU, îți poti schimba viața, o poți influența. Este necesar să renunți la ideea că viața este în afara ta și tu vei trăi în ea ca un spectator, în loc s-o îmbrățișezi, s-o schimbi, să-ți pui pecetea asupra ei. Poți să faci ca lucrurile să se schimbe și nu să aștepți să se schimbe. Poți să faci ca lucrurile să se întâmple și nu să aștepți să se întâmple. Odată ce ai înțeles asta, nu vei mai fi niciodată la fel.

Singurele limite sunt doar cele pe care ți le impui tu singur. Dicolo de barierele sociale, dincolo de cutumă, de ordine, dincolo de legea morală din tine, ai uitat de diamantul care se află în centrul ființei tale. Frumusețea uitată a lucrurilor simple este acaparată de cotidianul în care rătăcești bezmetic, în care te complaci, căutând permanenet ceva în exterior, când de fapt ai uitat să cauți în tine. Ai uitat de starea de bine pe care o poti regăsi doar uitându-te din nou la tine și amintindu-ți că tu ești schimbarea care dă viață universului tău.

Inițiază dialogul! Trimite-mi un mesaj și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Consiliere on-line!

 

Dacă ești departe de casă, dacă nu ești în țară, dacă simți că te afli în dificultate și ai nevoie de un psiholog care să te priceapă în limba natală, atunci poți apela la consilierea online. Este o modalitate practică și eficientă a zilelor noastre. Ședințele de consiliere online functionează asemănător cu ședințele realizate în mod tradițional, în cabinetul psihologului. Trebuie doar să beneficiezi de o conexiune internet, să utilizezi platforma Skype și astfel, îți pot oferi sprijinul de care ai nevoie. Poți să fii convins, prin consilierea online beneficiezi de aceleași avantaje ca și în cazul ședințelor realizate în mod tradițional, față în față.

Dezvoltarea personală este despre cine ești tu, ce faci, ce simți, este despre sensul și semnificația vieții tale, este despre ce anume vrei să faci cu viața ta, este despre ceea ce nazuiești și nu îndrăznești. Dacă te regăsești în una dintre situațiile de mai jos:

 • dificultăți în afirmarea propriei identități,
 • vrei să îți (re)câștigi încrederea în sine,
 • ai probleme de devalorizare și o stimă de sine scăzută.
 • ai greutăți în asumarea responsabilităților,
 • simți că eforturile tale nu dau roade,
 • ai probleme de comunicare, relaţionare sau adaptare,
 • vrei sa îți dezvolți potențialul propriu,
 • te nemulțumește viața profesională,
 • ai nevoie de consiliere vocațională,
 • vrei un rebranding personal,
 • îți dorești dorești o armonizare între exterior și interior,

Atunci, consilierea în dezvoltare personală te poate ajuta să dai sens istoriei personale de viață, te poate ajuta să găsești calea cea mai potrivită pentru tine.

Pentru consultaţiile on-line plata se face în avans, după confirmarea programării. Programările se anulează de către client cu minimum 12 ore înainte, telefonic sau prin email.

Am făcut primul pas către tine! E rândul tău! Îndrăznește! Ești la un clik distanță.