Georgiana Corcaci | Respiră! Ascultă! Relaxează-te!
51211
single,single-post,postid-51211,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Respiră! Ascultă! Relaxează-te!

                   Trăim vremuri tulburi, vremuri în care mintea noastră este asaltată, invadată, copleșită de un noian de informații, care mai de care, tulburătoare. Trăim vremuri în care viața noastră se reașează, se redimensionează. Fiecare face față în felul său, fiecare rezistă în modul său, fiecare își găsește resursele potrivite pentru a răzbi și a trece prin această situație, astfel încât să rămână sănătos fizic și psihic. Cred că, acum este cel mai bun moment să redescoperi puterea din tine! Amintește-ți că ai în tine și lângă tine, toate resursele de care ai nevoie! Amintește-ți că, atenția energizează, intenția organizează! Există o măsură în toate!

                   Pentru că în jurul tău este multă tensiune, ți-am pregătit un mesaj care conține nouă afirmații de relaxare, menite să îți aducă o stare de liniște. Respiră profund, ascultă-l liniștit(a), când ești tu cu tine. Să îți fie de folos și să îți aducă liniștea de care ai nevoie!

 

Georgiana Corcaci
Niciun comentariu

Publicați un comentariu