Georgiana Corcaci | Consultantul în carieră
50974
single,single-post,postid-50974,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Consultantul în carieră

Dacă te-ai săturat ca interviul tău de recrutare să se termine invariabil cu formula ”vă contactăm noi” și nu te mai caută nimeni, dacă te-ai săturat să vezi recrutori care te supun la cele mai năștrușnice probe iar tu te întrebi nedumerit ”de ce”, dacă te întrebi de ce CV-ul tău nu ajunge niciodată pe masa cui trebuie, nu este selectat sau și mai rău, nu-l bagă nimeni în seamă, dacă te întrebi de ce nu-ți găsești job-ul pe care ți-l dorești, dacă te gândești că lipsa experienței este un impediment și din aceasta cauză nu reușești, dacă te întrebi unde greșești și ce-ar trebui să faci, dacă mai astfel de întrebări, te pot ajuta să găsești atât răspunsurile, cât mai ales soluțiile, pentru abordarea unui interviu de pe o poziție de încredere, de cunoaștere, cu reușită imbatabilă.

Consultatul în carieră te îndrumă să-ți întocmești CV-ul și scrisoarea de motivație / intenție, instrumente care nu sunt altceva decât cartea ta de vizită pentru a fi selectat la un interviu, te ajută să înțelegi cum trebuie abordat interviul de recrutare, îți arată cum să îti faci o analiza SWOT individuală, pentru a înțelege care sunt punctele tale forte, care îți sunt slăbiciunile și ce oportunități ai. Îți arată ce anume ai de îmbunătățit și ce trebuie menținut. Te ajută să înțelegi de ce o stimă de sine crescută, o bună încredere în sine,  sunt ingrediente necesare, dar nu suficiente pentru succesul în carieră.

Sunt psiholog, consultant în carieră și branding personal, cu 20 ani de experiență în recrutare, selecție de personal, evaluare psihologică și știu exact ce vor recrutorii și angajatorii. Dar mai ales, știu ce cale să urmezi pentru a ajunge acolo unde vrei tu să ajungi.

Georgiana Corcaci
Niciun comentariu

Publicați un comentariu