Georgiana Corcaci | Gânduri verzi…
50969
single,single-post,postid-50969,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 
Gânduri verzi...

Gânduri verzi…

Să spunem că acest blog nu este altceva decât o pledoarie a ființării și redescoperirii de sine, arătându-ți calea, în pași simpli. O pledoarie pentru tranformarea gândurilor în convingeri și a convingerilor în acțiuni. O pledoarie pentru homo faber, arhitect al propriei realități. Îmi place să cred că sunt un explorator și un creator și că am contribuit la dezvoltarea personală și profesională a oamenilor cu care care am lucrat. Mă asum cu bucuria, nestăvilirea și încăpățânarea exploratorului, cu semeția și curajul conducătorului, cu tactul și persuasiunea negociatorului, cu sârguința și perseverența constructorului de a nu-și fi abandonat crezul, oricare ar fi fost el.  Dacă am lasat urme? Voi, cei prin viața cărora am trecut, știți cel mai bine…

Georgiana Corcaci
6 Comentarii
 • MACOVEI OANA MARIA
  Răspunde

  „Dacă am lasat urme? Voi, cei prin viața cărora am trecut, știți cel mai bine…” Desi, am fost o eleva constiincioasa, in sufletul meu ati lasat urme de bucurie! Sunteti cu adevarat un slefuitor de diamante vii! Poate ca, negresit, o sa ne reintalnim, doar ca, vibratia launtrica, acea intuitie, a fost extrem de puternica ….de a ma motiva ca ma veti aprecia la acelasi standard ( nivel) de intuitie! Va doresc tot binele din lume!

  septembrie 1, 2018 at 12:05 am
   • MACOVEI OANA MARIA
    Răspunde

    Eu, va multumesc , pentru daruirea si corectitudinea faptelor dvs.! Daca as putea sa va transmit o picatura din imensa bucurie pe care o revarsati asupra mea atunci, eu as fi cea onorata!

    septembrie 1, 2018 at 10:45 pm
 • Lucia Blendea
  Răspunde

  Un blog revelator, care prin aspectul elegant si ideile inovatoare te imbie sa descoperi si sa citesti cu placere orice articol nou. Am regasit parerea unui specialist care isi poarta cu maiestrie si arta palaria verde, pe un fond alb imaculat. Invit pe toti cei pasionati de psihologie si nu numai, sa descopere lucruri noi pentru dezvoltarea lor personala.

  septembrie 1, 2018 at 6:20 pm

Publicați un comentariu